UPSC_Exams > UPSC_Indian_Engineering_Services_Answer > UPSC_IES_Question_paper_with_answer_key
ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
1) The newcomer to the team cannot have the same advantage as that of the captain
A) as the captainB) as that of a captain
C) like the captainD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : as that of a captain


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
2) He can't scarcely see in this light
A) scarcely can'tB) scarcely can
C) can scarcelyD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : can scarcely


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
3) A wood is like to a forest but it is smaller
A) alikeB) like
C) likelyD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : alike


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
4) We cannot start until everybody are ready
A) isB) was
C) wereD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : was


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
5) To our surprise, the movie turned out to be very interesting
A) onB) off
C) RoundD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : No improvement


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
6) The outcome of all those conferences were the appointment of a Committee.
A) wasB) will be
C) are D) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : will be


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
7) We discussed on the matter for two hours
A) discussed intoB) discussed about
C) discussedD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : discussed about


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
8) The brain damage experienced by chronic alcoholics continues to arise scientific into
A) riseB) raise
C) arouseD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : arouse


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
9) One should remain loyal to his country
A) ourB) their
C) one'sD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : one's


ENGLISH > SENTENCE_IMPORVEMENT
10) It was so dark that we could see only the outlook of the mountains against the sky.
A) outlineB) outlay
C) out-mostD) No improvement
View AnswerDiscuss on this
Answer : No improvement