SSC_exams > CGL_Exam > SSC_CGL_QP_Answer_key_10_8_2015_Morning
PUZZLES > WORD
1) In the following Six Questions, select the related word/letters/number from the given alternatives :
MAN : PDQ : : WAN : __?___
A) ZDQB) NAW
C) YQDD) YDQ
View AnswerDiscuss on this
Answer : ZDQ


PUZZLES > WORD
2) In the following Six Questions, select the related word/letters/number from the given alternatives :
AEFJ : KOPT : : __?___ : QUVZ
A) GLKPB) GKLP
C) HLKPD) HKQL
View AnswerDiscuss on this
Answer : GKLP


PUZZLES > NUMBER
3) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) 4025B) 7202
C) 6023D) 5061
View AnswerDiscuss on this
Answer : 7202


PUZZLES > NUMBER
4) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) 96 : 80B) 64 : 48
C) 80 : 60D) 104 : 78
View AnswerDiscuss on this
Answer : 104 : 78


PUZZLES > General_PUZZLE
5) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) MorningB) Noon
C) EveningD) Night
View AnswerDiscuss on this
Answer : Noon


PUZZLES > General_PUZZLE
6) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) LibertyB) Society
C) EqualityD) Fraternity
View AnswerDiscuss on this
Answer : Society


PUZZLES > General_PUZZLE
7) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) DWFUB) EVHS
C) HSKPD) KQNN
View AnswerDiscuss on this
Answer : DWFU


PUZZLES > General_PUZZLE
8) In the following Six Questions, find the odd word/ number/letters/number pair from the given alternatives
A) CBEFB) EDGH
C) IHKLD) GFHJ
View AnswerDiscuss on this
Answer : GFHJ


PUZZLES > General_PUZZLE
9) Choose the correct alternative to complete the series :
Lily, Daisy, Datura, ?
A) Sun FlowerB) Hibiscus
C) MarigoldD) Jasmine
View AnswerDiscuss on this
Answer : Jasmine


PUZZLES > General_PUZZLE
10) Which one of the given responses would be a meaningful order of the following :
1. Elephant
2. Cat
3. Mosquito
4. Tiger
5. Whale
A) 5, 3, 1, 2, 4B) 1, 3, 5, 4, 2
C) 3, 2, 4, 1, 5D) 2, 5, 1, 4, 3
View AnswerDiscuss on this
Answer : 3, 2, 4, 1, 5