SPORTS > CRICKET
1) Which of the following Trophies is related to the game of football
A) Mumbai Gold CupB) Everest Cup
C) Merdeka CupD) V.C.C Cup
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : Merdeka Cup


2) Name the cricketer who succumbed to his injuries on the field and died in November, 2014
A) Merv HughesB) Phillip Hughes
C) Kim HughesD) None of these
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : Phillip Hughes


3) The 2017 FIFA Cofederation Cup Football will be held in ____
A) QatarB) Newzeland
C) RussiaD) China
View AnswerDiscuss on this        PHARMACIST GRADE 2 HEALTH SERVICES 2014
Answer : Russia


4) Name the countery which win the ICC Women's World Cup
A) FranceB) Italy
C) AustraliaD) Germany
View AnswerDiscuss on this        Sub Inspector Answer key
Answer : Australia


5) Which of the following is not true about Anjum Chopra who received padma shri award recently
A) She is a left-handed batswomanB) A Former Indian Captian
C) She is an Arjuana AwardeeD) She has played 25 tests for India
View AnswerDiscuss on this        CES General paper
Answer : She has played 25 tests for India


6) If Cricket Bats then Plo:________
A) StricksB) Mallets
C) polesD) Spears
View AnswerDiscuss on this        HELD ON MAY 2013
Answer : Mallets


7) IAF proposed honorary post for the cricketer on june 22, 2010 which was conferred on
A) Sachin tendulkarB) M.S. dhoni
C) SrikantD) Kapil Dev
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Sachin tendulkar


8) Cricketer Brain Lara belongs to which country
A) IndiaB) West Indies
C) EnglandD) Australia
View AnswerDiscuss on this        
Answer : West Indies


9) Who is the highest test scorer in cricket
A) M.S.DhoniB) Rahul Dravid
C) Sachine TendulkarD) Gavaskar
View AnswerDiscuss on this        GRP_4_2011
Answer : Sachine Tendulkar