SPORTS > COMMONWEALTH
1) Name the Indian men's hockey team main coach who resigned from his post because of a pay dispute with the Sports Authority of India (SAI)
A) Peter FernandesB) Terry Walsh
C) Richard AllenD) Michael Nobbs
View AnswerDiscuss on this        RRB_stenographer_Red_Answer_key_2014
Answer : Terry Walsh


2) Which was the first Asian city to host the Olympic games
A) TokyoB) Seoul
C) BeijingD) Manila
View AnswerDiscuss on this        RRB_SE_Green_Answer_key_2014
Answer : Tokyo


3) First Indian to win an individual Olympic Gold
A) Abhinav BindraB) Sushil Kumar
C) K.D. JadhavD) Saina Nehwa
View AnswerDiscuss on this        RRB Se Exam 2014 yellow colour
Answer : Abhinav Bindra


4) In the 17th Asian Games held in the year 2014, total number of medals won by India was
A) 57B) 47
C) 53D) 59
View AnswerDiscuss on this        RRB Se Exam 2014 yellow colour
Answer : 57


5) Which country will hold 21st FIFA World Cup in 2018
A) MexicoB) China
C) RussiaD) Qatar
View AnswerDiscuss on this        rrb-se-answer-key-2014-red-question-pape
Answer : Russia


6) Who won the Men's singles Tennis Championship at the 2014 US Open
A) John WayneB) Roger Federer
C) Marin CilicD) Wilfried Tsonga
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : Roger Federer


7) Where were the 2014 Asian Games also known as the XVII Asiad held
A) Sochi, RussiaB) Banzai, Chile
C) Copernicus, ArgentinaD) Incheon, South Korea
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : Incheon, South Korea


8) The term "Double fault" is associated with
A) HockeyB) Handball
C) Lawn tennisD) Football
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : Lawn tennis


9) The nationality of the famous football player Diego - Maradona is
A) BrazilB) Argentina
C) ItalyD) England
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : Argentina


10) Usain Bolt is associated with
A) high jumpB) long jump
C) running raceD) polewalt
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : running race