PUZZLES > WORD
1) Find the next term in the sequence : B, C, E, G, K, ____ :
A) lB) M
C) ND) O
View AnswerDiscuss on this        Sub Inspector Answer key
Answer : M


2) D is taller than C but not as tall as B
C is taller than A
Who among A,B,C and D is the tallest
A) AB) B
C) CD) D
View AnswerDiscuss on this        JULY 2014
Answer : B


3) A started from a place. After walking for a kilometer, in a direction he turns to the left, then walking for a half kilometer, he again turns to the left. Now he is going eastwards. In what direction did he originally started
A) WestB) East
C) NorthD) South
View AnswerDiscuss on this        Group 2 2014 Answer Key
Answer : West


4) find the odd one out
A) PyramidB) Rhombus
C) ParallelogramD) Triangle
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Triangle


5) In the following question, number of 1etter skipped in between adjacent letters is increased by one. Which of the following letter series observes the rule
A) NOPRQSTB) BEINTAI
C) CDEHGFID) KILMOPQ
View AnswerDiscuss on this        
Answer : BEINTAI


6) How many A's are there in the following letter series which are immediately followed by B as well as immediately preceded by Z
AMBZANAABZABAZBAPZABAZA
A) 1B) 2
C) 3D) 0
View AnswerDiscuss on this        
Answer : 2


7) Soil: Erosion :: Forest: ?
A) DegradationB) Dense
C) DeforestationD) Pollution
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Deforestation


8) BDAC : FHEG : : NPMO : ?
A) QTRSB) RQTS
C) SQRTD) RTQS
View AnswerDiscuss on this        
Answer : RTQS


9) Plane : Hangar :: Car : ?
A) GarageB) Tyre
C) BrakeD) Road
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Garage