PUZZLES > WORD
1) Find the missing letters ABZ, BCY, CDX, DEW,___
A) EFVB) FEY
C) DEFD) DEV
View AnswerDiscuss on this        rrb-se-answer-key-2014-red-question-pape
Answer : EFV


2) Find the missing term : ADVENTURE, DVENTURE, DVENTUR_____, VENTU
A) DVENTB) VENTURE
C) VENTURD) DVENTU
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : VENTUR


3) Find the missing term A YD, BVF, DRH,___ , KGL
A) FMIB) GMJ
C) GLJD) HLK
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : GMJ


4) Find the missing letter : A, D, H, M,__, Z
A) TB) G
C) ND) S
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : S


5) What comes next: GH, JL, NQ, SW, YD,_
A) EJB) FJ
C) ELD) FL
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : FL


6) What comes next: AZ, CX, FU, ?
A) IRB) IV
C) JQD) KP
View AnswerDiscuss on this        RRB_JE_2014_Answer-key
Answer : JQ


7) What should come in the plsce of question mark?
A) 9
B) 6
C) 7
D) 3
View AnswerDiscuss on this        Group 4 held on 2013
Answer : 9


8) If GIRL is coded as HHJJQQNN, then FOND will be coded as
A) GGPPMMEEB) GGPPMMFF
C) GGNNMMFFD) GGPPNNFF
View AnswerDiscuss on this        BED AUG 2014
Answer : GGPPMMFF


9) Which pair is different in some way from others in the following
A) Milk - ButterB) Inkpot - Ink
C) Sugercane - SugarD) Coconut - Oil
View AnswerDiscuss on this        BED AUG 2014
Answer : Milk - Butter


10) In a certain coding APPLE is codded as 512161601. Then MANGO is coded as :
A) 1507140113B) 1301140715
C) 15714113D) 1570141013
View AnswerDiscuss on this        Sub Inspector Answer key
Answer : 1507140113