PUZZLES > NUMBER
1) Find the missing Number
A) 34
B) 38
C) 48
D) 52
View AnswerDiscuss on this        BED AUG 2014
Answer : 52


2) Find the odd one out num
A) 8425B) 6325
C) 7225D) 9225
View AnswerDiscuss on this        Sub Inspector Answer key
Answer : 7225


3) What is the next term of the series 1 + 3 + 7 + 15 + 31 + 63 ?
A) 96B) 121
C) 127D) 99
View AnswerDiscuss on this        CES General paper
Answer : 127


4) Find the missing term
A) 20
B) 14
C) 22
D) 26
View AnswerDiscuss on this        CES General paper
Answer : 26


5) Find the missing number in the following series : 1,8,9,64,25,?,49
A) 210B) 212
C) 214D) 216
View AnswerDiscuss on this        JULY 2014
Answer : 216


6) Find the missing Number
A) 10
B) 9
C) 8
D) 7
View AnswerDiscuss on this        JULY 2014
Answer : 8


7) Find the missing number in the diagram
A) 25
B) 30
C) 96
D) None of the above
View AnswerDiscuss on this        Group 2 2014 Answer Key
Answer : 96


8) The missing term in the series 9, 255, 16, 196, 25, 169, ____, 144
A) 81B) 121
C) 36D) 49
View AnswerDiscuss on this        Group 2 2014 Answer Key
Answer : 36

In the above problem, 1st term is 3*3, then 3rd term is 4*4, then 5th term is 5*5, obviously 7th term should be 6*6=36.

9) find the odd out
A) (78-15)B) (58-13)
C) (69-14)D) (97-16)
View AnswerDiscuss on this        
Answer : (78-15)


10) 10 : 99 :: ?
A) 7:45B) 8:63
C) 9:85D) 6:37
View AnswerDiscuss on this        
Answer : 8:63