PUZZLES > NUMBER
1) Find the missing number : 4, 10, _, 82, 244, 730
A) 24B) 28
C) 77D) 218
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 28


2) When comes next : 1, 5, 13, 25, 41, _ ?
A) 51B) 57
C) 64D) 61
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 61


3) What comes next : 4, 7, 12, 19, 28, _ ?
A) 30B) 36
C) 39D) 49
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 39


4) Find the missing number : 3, 7, 15, _, 63 ,127
A) 30B) 31
C) 47D) 52
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 31


5) What is the next term in the series : 2, 6, 14, 30, 62, _ ?
A) 120B) 124
C) 126D) 128
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 126


6) What comes next : 325,259,204,160,127,105,_?
A) 94B) 96
C) 98D) 100
View AnswerDiscuss on this        rrb_paramedical_nursing_Answer_key_2015
Answer : 94


7) Find out the wrong number in the series 2, 5, 7, 12, 19, 32, 50
A) 19B) 50
C) 32D) 12
View AnswerDiscuss on this        RRB_stenographer_Red_Answer_key_2014
Answer : 32


8) Complete the series with the alternatives provided 5, 2, 6 4 7, 8, 8, ?, 9
A) 10B) 12
C) 16D) 18
View AnswerDiscuss on this        RRB_stenographer_Red_Answer_key_2014
Answer : 16


9) Identify me wrong number in the series: 69,55,26,13, 5
A) 69B) 26
C) 13D) 5
View AnswerDiscuss on this        RRB Se Exam 2014 yellow colour
Answer : 69


10) Find the missing number. 1, 2, 6, 24, 120,_________
A) 240B) 320
C) 720D) 930
View AnswerDiscuss on this        rrb-se-answer-key-2014-red-question-pape
Answer : 720