GEOGRAPY > LOCATION
1) Where is the Integral Coach Factory (Railways) located
A) PatialaB) Chittaranjan
C) RaeBareliD) Chennai
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Chennai


2) Which of these is the southernmost tip of india
A) Cape comorinB) Kanyakumari
C) Indira pointD) Port Blair
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Kanyakumari


3) Which of these is located in South America
A) ChileB) Rwanda
C) NairobiD) Cuba
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Chile


4) The highest mountain peak in India is:
A) NandaDeviB) NangaParvat
C) Mt.KametD) Kanchenjunga
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Kanchenjunga


5) The headquarters of the South East Central Railway Zone are at
A) SambalpurB) Cuttack
C) RanchiD) Bilaspur
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Bilaspur


6) Which of these places is not in India
A) RanikhetB) Sagarmatha
C) FaridkotD) Jamnagar
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Sagarmatha


7) Where is Jakarta located
A) MalaysiaB) Singapore
C) IndonesiaD) Laos
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Indonesia


8) The headquarters of the United Nations is located at:
A) GenevaB) Paris
C) New YorkD) Washington, D.C
View AnswerDiscuss on this        
Answer : New York


9) The headquarters of 'Assam Rifles' is located at:
A) ShillongB) Kohima
C) AizawlD) Itanagar
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Shillong


10) Which of the following major sea ports of indian doesn't have a natural harbour
A) MumbaiB) Cochin
C) MarmagaoD) Paradwip
View AnswerDiscuss on this        RRB_stenographer_Red_Answer_key_2014
Answer : Mumbai