GEOGRAPY > COUNTRY AND CAPITAL
1) what is the capital of Austria
A) ManamaB) Baku
C) NassauD) Vienna
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Vienna


2) what is the capital of Australia
A) BakuB) Nassau
C) ViennaD) Canberra
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Canberra


3) what is the capital of Armenia
A) ViennaB) Canberra
C) YerevanD) Baku
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Yerevan


4) what is the capital of Argentina
A) Buenos AiresB) Yerevan
C) CanberraD) Vienna
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Buenos Aires


5) what is the capital of Antigua and Barbuda
A) CanberraB) Buenos Aires
C) YerevanD) St. John's
View AnswerDiscuss on this        
Answer : St. John's


6) what is the capital of Angola
A) LuandaB) St. John's
C) Buenos AiresD) Yerevan
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Luanda


7) what is the capital of Andorra
A) St. John'sB) Luanda
C) Andorra la VellaD) Buenos Aires
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Andorra la Vella


8) what is the capital of Algeria
A) LuandaB) Algiers
C) Andorra la VellaD) St. John's
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Algiers


9) what is the capital of Albania
A) Andorra la VellaB) Luanda
C) TiraneD) Algiers
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Tirane


10) what is the capital of Afghanistan
A) KabulB) Tirane
C) AlgiersD) Andorra la Vella
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Kabul