GEOGRAPY > COUNTRY AND CAPITAL
1) what is the capital of Bhutan
A) SucreB) Sarajevo
C) ThimphuD) Gaborone
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Thimphu


2) what is the capital of Benin
A) ThimphuB) Porto-Novo
C) SucreD) Sarajevo
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Porto-Novo


3) what is the capital of Belize
A) BelmopanB) Porto-Novo
C) ThimphuD) Sucre
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Belmopan


4) what is the capital of Belgium
A) ThimphuB) Porto-Novo
C) BelmopanD) Brussels
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Brussels


5) what is the capital of Belarus
A) BelmopanB) Brussels
C) MinskD) Porto-Novo
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Minsk


6) what is the capital of Barbados
A) BrusselsB) Bridgetown
C) MinskD) Belmopan
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Bridgetown


7) what is the capital of Bangladesh
A) DhakaB) Bridgetown
C) MinskD) Brussels
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Dhaka


8) what is the capital of Bahrain
A) MinskB) Manama
C) DhakaD) Bridgetown
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Manama


9) what is the capital of Bahamas
A) BridgetownB) Dhaka
C) NassauD) Manama
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Nassau


10) what is the capital of Azerbaijan
A) NassauB) Baku
C) DhakaD) Manama
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Baku