ENGLISH > SENTENCE IMPORVEMENT
1) Correct the statence : I would pay up if I was you
A) I would pay up if I were youB) I would pay up if I am you
C) I would paid up if I were youD) I would pay up if I are you
View AnswerDiscuss on this        Sub Inspector Answer key
Answer : I would pay up if I were you


2) I am so tired that I cannot work any more.
A) tooB) very
C) muchD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : No improvement


3) Man is the more restless and energetic of all living creatures.
A) most restlessB) more restless
C) the most restlessD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : the most restless


4) The students are how busy to prepare for their examination
A) preparingB) prepared
C) having preparedD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : preparing


5) Have you forgotten or can you remind what he said
A) recallB) think
C) rememberD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : remember


6) The torture of old custom can be seen the dowry system, which people even now can't afford to reject
A) tyrannyB) cruelty
C) cruelnessD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : cruelty


7) He is smoking ever since the party started
A) has smokedB) has been smoking
C) smokedD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : has been smoking


8) She told the children not to stop the work
A) not stoppingB) don't stop
C) not stopping ofD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : No improvement


9) She asked him if it was going to rain then
A) was itB) whether was it
C) it wasD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : No improvement


10) Your son has become much taller since I saw him last
A) beenB) grown
C) shownD) No improvement
View AnswerDiscuss on this        UPSC IES Question paper with answer key
Answer : grown