ENGLISH > PLURAL
1) Find out the correct plural from for the underline word : The hunter saw some ten bison near the pond
A) bisonB) bisons
C) bisonseD) none of these
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : bison


2) Tick the correct plural for the given word Criterion
A) criteriumB) criteria
C) criterionsD) None of these
View AnswerDiscuss on this        Group 4 held on 2013
Answer : criteria


3) Select the correct plural form of the word "Story"
A) StorysB) Storeys
C) StorysesD) Stories
View AnswerDiscuss on this        Group 2 2014 Answer Key
Answer : Stories


4) Select the correct plural form of
scenery
1) scenerys2) scenery
3) sceneryses4) sceneries
View AnswerDiscuss on this        
Answer : scenery


5) Select the correct plural form of
Traffic
1) Traffics2) Trafficks
3) Traffic4) Trafficking
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Traffic


6) Select the correct plural form of
food
1) foods2) foodes
3) foodies4) food
View AnswerDiscuss on this        
Answer : foods


7) Select the correct plural form of
datum
1) datums2) data
3) datas4) datem
View AnswerDiscuss on this        
Answer : data


8) Select the correct plural form:
Man
1) mans2) men
3) manes4) mens
View AnswerDiscuss on this        
Answer : men