ENGLISH > PICK THE CORRECT ONE
1) Which one of the following is a correct sentence
A) The work will be over on eveningB) The work will be over in evening
C) The work will be over at eveningD) The work will be ever by this evening
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : The work will be over at evening


2) Identify the sentence with the correct question tag
A) Stop adding sugar, will you?B) Stop making noice, can you?
C) Stop adding sugar, wouldn't you?D) Stop adding sugar, won't you?
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : Stop adding sugar, will you?


3) Which one of the following a correct sentence
A) More jobs will be provided for graduatedB) More jobs are providing for graduates
C) More jobs to provided for graduatesD) More jobs will provide for graduates
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : More jobs will be provided for graduated


4) Which one of the following is a correct sentence
A) If you pay the bill you will punishedB) Unless you pay the bill you will be punished
C) Unless you paid the bill you will be punishedD) Unless you don't pay the bill, you will be punished
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : Unless you pay the bill you will be punished


5) Select the correct sentence from the option given below
A) River Mississappi one of the longest river in the worldB) My dress is old than yours
C) Stephen drives as rash as RafiD) No other road is more narrow as this one
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : Stephen drives as rash as Rafi


6) Select the correct option to complete the given sentence : If I were you ________
A) I would do it at onceB) I would have done it at once
C) I will do it onceD) I can do it at once
View AnswerDiscuss on this        GROUP II 2012
Answer : I would do it at once


7) Identify the sentence which is correct
A) Gunga Ram was not at homeB) Gunga Ram was not in home
C) Gunga Ram was on homeD) Gunga Ram was not into home
View AnswerDiscuss on this        VAO QUESTION PAPER WITH ANSWER KEY 2014
Answer : Gunga Ram was not in home


8) Pick out the line which occurs in the poem "A Tiger in th Zoo"
A) I won't look downB) He hears the last voice at night
C) O the bleeding drops O red!D) I listened motionless and still
View AnswerDiscuss on this        VAO QUESTION PAPER WITH ANSWER KEY 2014
Answer : He hears the last voice at night


9) Select the correct sentence:
1) Generally I liked Ice cream2) Generally I like Ice cream
3) Generally I did not like Ice cream4) Generally I will like Ice cream
View AnswerDiscuss on this        
Answer : Generally I like Ice cream


10) Select the correct sentence:
1) We hope to see him again2) We hope to seeing him again
3) We hope that to see him again4) We hope that to saw him again
View AnswerDiscuss on this        
Answer : We hope to seeing him again