History > indian-national-movement > freedom-fighters > V.O-Chidambaram-Pillai
1) V.O. Chidambaram Pillai Released from prison in which year
A) 1917B) 1913
C) 1911D) 1912
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1912


2) V.O. Chidambaram Pillai shipping company Swadeshi Steam Navigation Company is liquidated
A) 1908B) 1911
C) 1923D) 1927
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1911


3) V.O. Chidambaram Pillai Started his shipping company in wich year
A) 1906B) 1907
C) 1908D) 1909
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1906


4) V.O. Chidambaram Pillai Joined in congress in the year
A) 1905B) 1927
C) 1925D) 1907
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1927


5) In which year V.O. Chidambaram Pillai started shipping company
A) 1908B) 1903
C) 1905D) 1906
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1906


6) V.O. Chidambaram Pillai re-joined in congress in the year
A) 1926B) 1927
C) 1929D) 1935
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1927


7) V.O. Chidambaram Pillai was died in which year
A) 1937B) 1934
C) 1936D) 1939
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1936


8) Father of V.O. Chidambaram Pillai was
A) Thanapathi PillaiB) Ommallur ravi Pillai
C) Olaganathan pillaiD) None of the above
View AnswerDiscuss on this
Answer : Olaganathan pillai


9) V.O. Chidambaram Pillai born in which place
A) OttapidaramB) Thoothukudi
C) MaduraiD) Kanchipuram
View AnswerDiscuss on this
Answer : Kanchipuram


10) V.O. Chidambaram Pillai was born in which year
A) 1872B) 1873
C) 1871D) 1880
View AnswerDiscuss on this
Answer : 1872